Összes kutya »
Örökbe adtuk

Bodri, az egyetlen cica védencünk, Angliába költözött. :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Bodrit 2015 augusztusban gázolhatta el egy autó és az Illatos útra került.  A másfél év körüli kislánynak, súlyos sérülései miatt azonnali segítségre volt szüksége ezért kivételesen, a cicának is elvállaltuk az operációit és további gondozását. (Bodri nevet azért kapta, hogy jelezzük: bár kutyamentő alapítvány vagyunk, ez esetben „kutyába vettük”…)

A cica medencecsont – és keresztcsont törése miatt a gyógyulási folyamat hosszadalmas volt. Akupunktúrára járt és ideiglenes befogadónk, Timi, értő segítséggel elsajátította Bodri fizioterápiás kezelését is. Bodri újra lábra állt és széklet, vizelettartása is egyre javult.

Tavaly télen jelentkezett nálunk Bálint és párja Jenny, akik hónapok óta figyelemmel kísérték, és támogatták Bodri gyógyítását. Bár Angliában élnek, itthoni látogatásukkor mindig felkeresték Bodrit és sokat játszottak vele. Hamarosan egyértelművé vált, hogy Bodri, angol cica lesz, így ideiglenes befogadását, további, itthoni ápolását Klári, Bálint édesanyja vette át, míg Bálinték London környéki háza el nem készül.

Aztán április elején eljött a nagy nap…vagy inkább napok, hiszen a szigorú angliai állategészségügyi szabályok miatt, Bodrit nem lehetett repülővel, csak autóval kiszállítani. Így hát Bálint ideutazott és másfél nap autózás és egy kis vonatozás után, szerencsésen megérkeztek Bodri új otthonába: a Londonhoz közeli, barátságos kisvárosba.

Bodri gyorsan felfedezte és megszerette új otthonát, hiszen rengeteg figyelmet és szeretetet kap. Kedvenc időtöltése a ház valamennyi ablakában való nézelődés, de már kis pórázon barátkozik a házhoz tartozó bájos kerttel is.

Hálásan köszönjük ideiglenes befogadóinknak, Timinek és Klárinak a kitartó segítséget, Jennynek és Bálintnak pedig, hogy támogatták és befogadták a kis árvát!

Az előzményeket megnézheted: ITT és ITT