Összes kutya »
Örökbe adtuk

Boróka 12 évesen, sérülten is Gazdira talált!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Egy árva kutyát örökbe fogadni, nagyszerű dolog. Egy idős, árva kutyát örökbe fogadni, komoly elkötelezettséget kíván. Ha valaki, egy idős, árva, és sérült kutyát fogad társául nagyszerű EMBER lehet!

Boróka, a 12 éves szuka, akit Budapesten fogtak be, jobb hátsó lábán több hetes töréssel. Az Illatos útra került, majd 2016 januárban alapítványunk vette gondozásába. Elvégeztettük a szükséges műtéteket, de a kisöreg combizomzata, a régi törés következtében sorvadásnak indult, és kétoldali lágyéksérve további műtétre szorult.  Bár a gondos ápolás javulást hozott, sajnos még mindig nem használja a negyedik lábát.

Mindezek ismeretében keresett meg minket Gabi, és barátja John, hogy II. kerületi lakásukba fogadnák a nagymamit. Gabi mindenképp idős kutyát szeretett volna magához venni. Először, a képek alapján, a szemeibe szeretett bele, majd az első látogatáson végképp eldöntötte, hogy Boróka az a kutya, akit szeretne. Gabi rendszeresen viszi majd Borókát fizioterápiás kezelésre, hogy sérült lába tovább erősödjön. Ebben komoly segítséget kapunk Dr Biksi Otíliától, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság elnökétől, aki térítés nélkül vállalta a kutyus rendszeres kezelését.(Hatalmas köszönet érte.)

Boróka nagyon szerencsés kutyus, hiszen Gabi dolgozni is beviszi majd magával, így sok időt tudnak egymással tölteni.

Hálásan köszönjük, hogy örökbe fogadtátok ezt a kedves nagymamit!

Az előzményekről ITT olvashatsz.