Összes kutya »
Örökbe adtuk

Chubakka 13 évesen (!) csodás gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Roki, a 13 éves kisöreg pincsi március óta volt már az Illatos úton. Április végén mentettük ki a kedves, barátságos kiskutyát, akinek idős kora miatt a látásával és ízületeivel már problémák vannak, de gyógyszerrel a tünetek jól kontrollálhatók.

Arra számítottunk, hogy valószínűleg élete végéig nálunk lesz a kisöreg, hiszen sajnos kevesen érdeklődnek idősebb kutyák iránt. De – ahogy mondani szokás – „ahol legnagyobb a szükség, ott a segítség”.

Megkeresett minket Anna, majd párjával Istvánnal meglátogatták Rokit. Kimondottan idősebb, kistestű kutyát szerettek volna örökbe fogadni, másik két kutyusuk mellé és hamar el is döntötték: Rokit magukhoz veszik fóti, kertes házukba.

Roki új nevet is kapott: Chubakka néven éli boldog, nyugodt napjait két új kutyabarátjával, Micivel és Mintivel. (Mici 15 éves kisöreg, akit korábban, már idős korában az Illatos útról fogadtak örökbe.) A boldog családhoz tartozik még két cica: Nefi és Arya is 🙂

Hálásan köszönjük Annának és Istvánnak, hogy örökbe fogadták ezt a kisöreget és még egy esélyt adtak neki, hogy családban, boldogan élhessen élete végéig.