Összes kutya »
Örökbe adtuk

Csibész csodás új családja :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Zsuzsi, Dani és kislányuk Léna örökbe fogadták Csibészkét!

Többször kapunk szemrehányást egy-egy gazdi jelölttől, hogy talán nem is akarjuk örökbe adni az adott kutyát, olyan alaposan próbáljuk megismerni, hová kerülne az adott védencünk? Tudnotok kell, hogy a nálunk lévő kutyák, már legalább egyszer csalódtak, és a követkető csalódást mindenképp szeretnénk elkerülni. Csibészke már kétszer csalódott, ezért is fontos volt, hogy olyan biztonságos, szerető környezetbe kerüljön, ahol élete végéig a Család része lesz.

A kutyusnak márciusban meghalt a gazdija. Az idős bácsi két éve az Illatos útról hozta ki a fiatal, gyönyörű foxit. de halála után a felesége nem tudta már a kutyát ellátni: az eddig lakásban tartott családi kedvenc gyorsan láncra került. A szelíd, barátságos kutyus nem értette az új helyzetet. Bár egy ideig a szomszédok etették, napokon belül az Illatosra került volna vissza, ezért alapítványunk gondozásába vette őt, hiszen feltétlen szerető, biztos környezetre volt szüksége.

A kedves, sok szeretetet igénylő kutyusnak oltva, ivartalanítva, mikrochippel kerestük az új, végleges gazdiját. A jelöltek közül Zsuzsira és Danira esett a választásunk, és egy csepp kétkedés sincs bennünk, hogy a legjobb döntést hoztuk! Csibész boldog, és vele együtt az egész Család is!

Nézzétek meg a képeket otthon és a Balatonnál és reméljük, ti is így gondoljátok!