Összes kutya »
Örökbe adtuk

Cuki újra érezheti a szeretetet :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Egy kutya életében a legnagyobb lelki törés, amikor a tulajdonosa eltaszítja őt magától. Munkánk során legfontosabb feladatunk, hogy megtanítsuk ezeket a kidobott, magukra hagyott kutyákat újra bízni az emberekben és olyan igazi Gazdikat találjunk számukra, akik életük végéig, fenntartások nélkül, szeretettel gondoskodnak róluk.

Cukinak ez most sikerült, pedig, ezt a kedves, jámbor kutyát 10 év után vitte vissza a gazdája az Illatos útra!

A gondozók kérdésére, hogy miért válik meg tőle, csak annyit mondott, hogy „már nem kell”.

Hát nekünk kellett! Magunkhoz vettük a nyugodt, középkorú hölgyet, aki az első perctől olyan szeretetre méltó volt, hogy önkéntesünk Zita elvállalta, hogy ideiglenes befogadóként nála, pesti lakásában várhatja az igazi gazdit. És a csoda nem váratott sokáig magára!

Néhány hetet kellett a szerencsés kutyusnak Zitával és kutyájával együtt töltenie míg hamar új gazdikra talált!

Dóra és családja korábban már örökbe fogadtak tőlünk egy szinte esélytelen kutyát: a 13 éves Panninak biztosítottak boldog öregkort, élete végéig … Most ismét megkerestek minket, hogy Cukit szívesen látnák isaszegi otthonukban.

Hálásan köszönjük Dórának és nagyszerű családjának, hogy esélyt adtak Cukinak a boldog életre! Köszönjük önkéntesünknek, Zitának is, hogy Cukit átsegítette a nehéz időszakon, amig végleges gazdira talált!

Ha te is szívesen lennél gazdija egy helyes, keverék kutyának, az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha megtaláltad az Igazit, kérjük töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv