Összes kutya »
Örökbe adtuk

Dömpike a törpe erőmű gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Dömpikét, a mi kis energia bombánkat jobb, hátsó lábán keresztszalag szakadással és tíbia töréssel fogták be, és az Illatos útra került. Novemberben alapítványunk gondozásába vette és megműttettük őt.  Dömpikét, a 7 hónapos keverék kant, nem volt könnyű mozgásszegény környezetben tartani. Az eleven és jó kedélyű kiskutyát, gyógyulása után, az implantátum kiszedésekor ivartalaníttattuk is, és rejtett heréjét is műtötték.

Új gazdija, Andrea, most beszámolót is írt róla: „ … Dömpit, új nevén Bogyót, még decemberben szúrtuk ki az alapítvány honlapján.  Ekkor még nem álltunk készen egy új kutya befogadására, mert öreg 12 éves kutyusunkat gyászoltuk. Bogyó  műtétre várt, ezért nem is volt gond, hogy nem visszük el azonnal. Volt bőven időnk megismerkedni és hetente jártunk hozzá látogatóba.

Januárban aztán a nagy hidegre tekintettel, hazahoztuk lábadozni.

Kis Bogyó még ugyan szokja a családi életet, a hangos gyerekeket, a szobatisztaságot és a cicát, de nagyon igyekszik és hihetetlen értelmes kutyus.  Hű árnyékként követ egyelőre  mindenhová. A férjemtől picit tart, de finom falatokkal próbáljuk oldani benne ezt. Reméljük itthon gyorsan gyógyul majd és hamarosan tudok rohangálós, sétálós és “játszós” képeket is küldeni róla. Most még csak “pihengetőset ” tudok csatolni.

Hálásan köszönjük őt nektek! Üdvözlettel: Dóczi család „

Mi köszönjük Andrea!