Összes kutya »
Örökbe adtuk

Dönci öt év kilátástalanság után budai villába költözött!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Tavaly szeptemberben kihoztuk a legrégebben az Illatoson lévő kutyát, hogy esélyt adjunk neki egy boldog, gazdis életre. Még egyéves sem volt Dönci, amikor 2016 tavaszán leadták az Illatos útra. A szerencsétlen állat közel 1600 napot töltött a telep belső kennelsorán, ahol a boxok még a kintieknél is kisebbek és alig jut be a napfény.

A négy év rabság megtörte az ötéves kutyát: amikor magunkhoz vettük, legalább tízévesnek látszott. Néhány hónap után azonban már bizakodhattunk, hogy a befelé forduló, magáról lemondó kutya szánalmas testi- és lelkiállapota még visszafordítható. Dönci érdeklődőbb lett és a közös séták során lassan bizalmába fogadta a hozzá türelemmel, barátsággal közeledő önkénteseinket.

Aztán megjelent Dönci életében Judit, aki három, örökbe fogadott szuka kutyájával egy erdőszéli, budai villában él. Többször meglátogatta őt és mindig elhozta valamelyik kutyáját, hogy sikeresen összeszoktassa őket. Szerencsére jól működött a dolog: Dönci elfogadta Judit kutyáit is, így már Judit felelősen dönthetett az örökbe fogadás mellett.

Most már örömmel jelenthetjük, hogy Dönci boldog! Nézzétek meg egy esélytelen kutya képes történetét, aki Judit jóvoltából új esélyt kapott a boldog életre, hiszen ő is megérdemelt még egy esélyt.

Ha te is úgy érzed, hogy segítenél egy árva kutyán, az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv