Összes kutya »
Örökbe adtuk

Egy idős Maci fiatal gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Miért van az, hogy az idősebb kutyák örökbefogadására nyitottabbak a fiatalok? Most újabb csoda történt velünk, amikor egy fiatal pár a 12 éves Macit fogadata örökbe!

Régi szokásunk, hogy minden karácsonykor soron kívül gondozásunkba veszünk egy olyan kutyát, akinek erre a legnagyobb szüksége van. Maci, ez a nyugodt, barátságos, 12 éves öregúr már fél éve volt az Illatos úton. Korábban egy elővárosi telken, láncon tartották szegényt, 12 évig!!

Bőrférgességének gyógyítását is megkezdtük és reménykedtünk, hogy nálunk esélyt kap majd egy igazi, szertő gazdira, akivel boldogan leélheti hátralévő életét. A békés öregúr iránt Zsófi és Tamás érdeklődtek, akik sokszor eljöttek, hogy a hétvégi sétákra elvigyék Mackót, aki örömmel tartott velük.

Közel egy hónapos barátkozás után múlt héten Maci elköltözött pesti lakásukba. 😊

Nézegessétek a boldog öregúr képeit! Köszönjük Zsófinak és Tamásnak, hogy Mackónak megadták a talán utolsó esélyt, hogy idős korát szerető otthonban tölthesse!

———————————-

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42