Összes kutya »
Örökbe adtuk

Egy kisméretű barnamedve otthonra talált! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Mindig is szerettél volna egy mackót hazavinni, csak nem fért be a nappaliba? Orsolya álma most valóra vált! 😊 Kokó tízéves, kedves, barátkozó mackó, aki közel egy évet töltött az Illatos úti gyepmesteri telepen.

Kokót – amikor kihoztuk a gyepmesteri telepről –  szerencsére nem viselte meg lelkileg a hosszadalmas bezártság: derűsen várta alapítványunk gondozásában a boldogabb, gazdis jövőt. Az elmúlt hónapokban lágyéksérvvel műttettük és a vizsgálatok során derült ki, hogy – elváltozás miatt – a lépét el kellett távolítani. Ennek ellenéra Kokó okkal tartotta meg derűs optimizmusát, hiszen a hetekben bekövetkezett a várva várt esemény: Orsolya, törökbálinti kertes házába örökbe fogadta a kedves mackót!

Most már együtt bandázik Buksival, a kisöreg tacsival és tapintatosan keresi a család két cicájának Leilának és Vörinek társaságát is. A napokban Orsolya helyzetjelentést küldött Kokóról… és leveléből árad a szeretet:

„ … Január 9-én érkezett meg hozzánk, egy tacsi és két macska mellé. A beilleszkedés nagyon könnyen ment, kb 5 percet vett igénybe. Ahogy beengedtük a házba, rövid körbeszimatolás után fölvágódott a kanapéra. 😊 Nappal kinti kutya, csendben nézelődik, mászkál, nem ugat. Éjjel bent alszik, profi kanapékrumpli. Szobatiszta, nem rombol, bár mindent átvizsgál valami kis ehető dologért.

Gyönyörűen sétál, nem húz, ha kutyás kert előtt megyünk el, nem acsarog, nem ugat.

Megfürdettem, nagyon jól viselte, most illatos, fényes, puha plüssbevonat borítja a kis macitestet.

A tacsival szuperül kijön, együtt bandáznak a kertben, a macskák egyelőre távolról figyelik, illetve, ha elaludt, akkor alaposan körbeszaglásszák. Ő szeretne barátkozni velük, de ez nem rajta múlik 😊

Mohó kis haspók, nagy önuralomra van szükség, hogy ne etessem túl.

Nem akarok ömlengeni, ezért csak a szikár tények: igazi álomkutya, kedves, jóindulatú, barátságos, alkalmazkodó, szeretetteli, szerencsések vagyunk, amiért hozzánk került!

Köszönöm a segítségeteket, Jó munkát kívánok, Orsolya”

Köszönjük Orsolya, hogy esélyt adtál egy idősödő kutyusnak a boldog életre!