Összes kutya »
Gazdira vár

Eperke

  • Fajtája:keverék
  • Kora:7 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Kölyökként törött lábbal gyepmesteri telepre adták, gyógyultan gazdis lett de most 6 év után újra árva!

Eperkét, a keverék kislányt három hónapos korában, 2015 decemberben a tulajdonosa adta le törött lábbal (!) az Illatos útra. Bal hátsó lábszárcsont törését alapítványunk megműttette és teljes gyógyulása után januárban megkezdtük Gazdik keresését. Akkor azt gondoltuk, hogy a kedves és egészséges kiskutyát ÖRÖKBE adtuk. Sajnos nem így történt, hiszen hat év után, a napokban Eperke ismét nálunk kötött ki. A tulajdonos kifogásai: gyereket várnak és a nagyobb lakásba nem vihetnek kutyát…
Eperke korához képest eleven, mozgékony, érdeklődő kutyus nem érti az új helyzetet. Igényli, hogy sokat foglalkozzanak vele. Nagyon szeretne megfelelni, ha az ember rászól valamiért, rögtön odafigyel és szépen viselkedik.

Pórázon is nagyon szépen tud sétálni. Minden törődésért, simogatásért nagyon hálás, hamar hátra dobja magát egy kis pocak simiért. Jutalomfalattal kiválóan motiválható kutyus.

Segítsetek igazi és végleges gazdit találni ennek a nehéz sorsú kutyusnak, hogy ne veszítse el teljesen az emberekbe vetett bizalmát!

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Az előzményekről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/eperke-meggyogyult-es-gazdikat-kapott/