Összes kutya »
Örökbe adtuk

Eperke a „tökéletes kiskutya” csodás gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Eperkének mostantól nem kell kutyakozmetikusra várnia! Az okokat is megtudhatod, ha elolvasod a kiskutya történetét! 😊

Eperke Budapesten kószált, amikor egyik önkéntesünk rátalált. Olyan elhanyagolt volt szegény, hogy alig lehetett megtalálni hol van az eleje szegénynek. Hamar megkerestük önkéntes kutyakozmetikusainkat Timit és Nikit, hogy „kicsomagolják” bűzös bundájából őkelmét. És láss csodát! A békakirálylányból gyönyörű kiskutya lett.

A másfél éves kislány ott is maradt Timinél ideiglenes befogadásban… de idővel Timit és édesanyja már nem szeretett volna megválni tőle: Örökbe fogadták őt! 😊 Olvassátok szeretettel Timi, az „ideiglenesen ideiglenes befogadó” első beszámolóját:

„Eperke szobatiszta, nem ugat egyáltalán, csak öröm-ugatás van, ha visszaérek. Rágni nem rág semmit. Minden kutyával – legyen az szuka, kan – barátságos. Minden embert szeret, legyen az gyerek, idős, vagy félelmetes szerelő ruhás bácsi. Eldobja magát és mehet a simogatás. Az állatkórházban, míg dolgozom, türelmesen vár a helyén. Pórázon lelkesen sétál, akkor van kicsi hiszti ha nem arra megyünk amerre ő akar, de könnyen meg lehet vele beszélni. Az ül parancsot már elsajátította, pancsi is folyamatban. Kérésre már táncol. 😊Most a behívást gyakoroljuk, de mindenre lelkes. Ha kell sétál, de nagyon szívesen alszik, ha nincs program. Addig nem kel ki az ágyból ameddig én is alszom. Cicákkal végtelenül kedves. Szóval szereti az ember közelségét, de ha kell egyedül is tökéletesen elvan. Egy szó, mint száz, tökéletes mintakutya ❤️”

————————————–

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv