Összes naptár »
Naptár

Fali -és asztali naptár 2022


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Alapítványunk, minden évben igényes naptárral bátorítja a jóérzésű állatbarátokat az árva kutyák örökbefogadására. Fontos számunkra, hogy a képeken hiteles embereket mutassunk be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában.

2022-es naptárunkon, az ország legnépszerűbb TV-sorozata, A mi kis falunk népszerű szereplői álltak szívességből modellt.

Célunk, hogy kedvet csináljunk az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához. A naptáron látható kutyák egy része már a közelmúltban gazdára talált, de néhányan még mindig az alapítvány gondozásában keresik végleges otthonukat. A kedves és megható képek ebben az évben is a Vizslafotózás önzetlen segítségével készültek el.

A fotózásról kisfilm is készült, amit itt nézhetsz meg.

A naptáron szerepelnek: Bánki Gergely   Laci, Csuja Imre   Polgármester, Debreczeny Csaba   Szifon, Fehér Tibor   Zsolt, Kerekes József   Baki, Lengyel Tamás   Gyuri, Pokorny Lia   Postásnő, Reviczky Gábor   Doktor, Schmied Zoltán   Pap, Szabó Győző   Stoki, Tóth Enikő   Zömbikné, Törőcsik Franciska  Viki, Udvaros Dorottya   Kati, Zsurzs Kati   Piroska

Az elkészült naptár eladásából származó bevételt, az alapítvány közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítja majd.