Összes kutya »
Örökbe adtuk

Folti, a derűs. barátságos kutya, végre IGAZI gazdikra talált!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Szinte hihetetlen, de Foltinak korábban már már négy tulajdonosa volt és háromszor járta meg szegény az illatos utat! Pedig egészen biztos, hogy csak a sors különös fintora ez, hiszen Folti tökéletes, életre szóló választás lehet.

A barátságos, szelíd, 7 éves ivartalanított kan kutyát tavaly karácsonykor vettük gondozásunkba.  Nálunk további 8 hónapot kellett várnia a kedves, szomorú sorsú kutyának, hogy olyan gazdit találjunk neki, aki az örökbe fogadás kifejezést szó szerint érti: örökbe = soha véget nem érőn, egy életre szólón.

A hetekben megtörtént a nagy találkozás alapítványunknál, majd pénteken elvittük Foltit új gazdáihoz Hajnalkához és férjéhez, Henrikhez Esztergom közelébe, Tokodaltáróra. Itt már kényelmes fekhely várta a hűs szobában és birtokba vette a nagy kertet is.

Köszönjük Hajninak és Henriknek, hogy még egy esélyt adtak Foltinak, hogy bebizonyíthassa: ő a tökéletes kutya!

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Kérünk mindenkit, aki örökbefogadáson gondolkodik, de élethelyzete bizonytalan, csak kipróbálná, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándéka nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, vagy családjában nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, és azok, akik a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolják ne keressenek minket.