Összes kutya »
Örökbe adtuk

Folti és az angyalok találkozása :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Egyszerűen nem tudjuk magunkba folytatni az örömöt, és hálát, amit érzünk, ezért a csattanónál kezdjük a történetet: Folti a többszörösen műtött, daganatos kiskutya fantasztikus gazdikat kapott!

Foltos, a 10 éves szőrmók nagyon rossz állapotban, mellső lábán daganattal került tavasszal az Illatos útra. A tumort sikeresen eltávolították, majd május közepén került a kutyus gondozásunkba. A cukiságnak „már csak” egy igazi gazdit kerestünk, aki így, érett korban is tudná őt szeretni és biztosítani számára a gondtalan, egészséges öregkort. (Foltit korábban hólyagkővel is műtötték, ezért élete végéig csak speciális tápot ehet majd.) Hónapok teltek el a gazdi kereséssel és közben Folti hasán 2 újabb kisebb daganat jelent meg, amiket ismét eltávolíttattunk és a hegek szépen gyógyultak.

Ibolya és Alfréd néhány hete keresett meg bennünket. Idős kutyájukat rákban veszítették el és egy idő után úgy érezték, hogy egy másik, segítségre szoruló kutyával pótolnák a szeretett kutya hiányát. Választásuk Foltira esett és igazi boldogság volt, ahogy ez a sokat szenvedett kiskutya újra eleven és boldog.

Közben elkészültek Folti citológiai leletei is, és sajnos kiderült, hogy az eltávolított daganat áttétet képezhet, ezért mielőbb meg kell kezdeni a kutyus kemoterápiás kezelését. Ibolyáék megbeszélték ezt az új körülményt és úgy döntöttek, hogy így is vállalják megszépíteni Folti életét és segítik a gyógyulását!

Természetesen mindenben számíthatnak ránk is: gondoskodunk a kezelésekre történő szállításukról és – ha ezt elfogadják – fedezzük az orvosi költségeket is. Amit viszont csak Ibolya és Alfréd adhat meg Foltinak, az a feltétlen szeretet, amit oly sokáig nélkülöznie kellett.

Kedves Ibolya és Alfréd! Hálásan köszönjük, hogy vállalkoztatok erre gyönyörű, de lelkileg nehéz feladatra!