Összes kutya »
Örökbe adtuk

Franciska, a diplomás kutya gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Franciska 4 éves, és szinte egész fiatal korát az Illatoson töltötte. két év reménytelenség után vette gondozásába alapítványunk, és a nehezen barátkozó, morgós kutya szocializációjában a Népszigeti Kutyaiskola segítségét kértük.  Hozzáértő és szerető munkájuk nyomán Franciska nyitott, érdeklődő kutyává vált. Januártól kéthónapos, bentlakásos tanfolyamon vett részt, amit NAGYON JÓ minősítéssel, 94 ponttal teljesített! Így már okleveles és jól nevelt kutyaként izgalommal várta a végleges gazdik jelentkezését.

Hosszú várakozás után, végre Franciskáért is eljött az igazi gazdi, Zsuzsa és fia, Gergő személyében… és mindjárt egy cica-családtagot is kapott Cuky személyében. 😊 Franciska most már érdi családi házban él, de az egész nyarat a Zsuzsáék balatoni nyaralójában tölti.

Hálás köszönetünk a Népszigeti Kutyasuli viselkedésterápiás oktatóinak, Zsoldos Mariannáénak és Walter Gabinak és valamennyi munkatársuknak, akik elősegítették Franciska tökéletes beilleszkedését. A Kutyasuli felajánlotta, hogy a jövőben is szívesen segít szakmai tanácsaival a kutyus családjának.

Az előzményekről itt olvashatsz: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4164120753602975

Itt egy korábbi videót is nézhetsz Franciskáról: https://www.facebook.com/vigyelhaza/videos/520980865198754/

Te is szeretnél örökbe fogadni egy kedves, árva állatot? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv