Összes kutya »
Gazdira vár

Franciska

  • Fajtája:keverék
  • Kora:3 év
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Közepes
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Franciska 3 éves, és – bár szinte egész fiatal korát az Illatoson töltötte – a Népszigeti Kutyaiskola segítségével nyitott, érdeklődő kutyává vált. Januártól kéthónapos, bentlakásos tanfolyamon vett részt, amit NAGYON JÓ minősítéssel, 94 ponttal teljesített! Most már okleveles kutyaként izgalommal várja a végleges gazdikat!

Ha még emlékeztek rá, Franciska több mint másfél évet töltött az Illatos úton, majd alapítványunk gondozásába vette őt. Már a gyepmesteri telepen, a Népszigeti Kutyasuli munkatársai segítették a korábban szinte megközelíthetetlen kutyus szocializációját, ami nálunk is folytatódott. Jelenleg a kutyasuli viselkedésterápiás oktatója, Zsoldos Marianna segíti a tökéletes beilleszkedését.

Franciska bár jól nevelt, de erős egyéniség, ezért olyan határozott gazdit keresünk neki, aki kezelni tudja a kutya kezdeményezéseit, hogy átvegye az irányítást a családban. A Népszigeti Kutyasuli természetesen szívesen segít szakmai tanácsaival az átmeneti időben és a jövőben is.

Az előzményekről itt olvashatsz: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.4164120753602975

Itt egy korábbi videót is nézhetsz Franciskáról: https://www.facebook.com/vigyelhaza/videos/520980865198754/

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv