Összes kutya »
Örökbe adtuk

Frida már futni is tud … a GAZDIKHOZ!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Fridát, a csonkolt lábú nőstény kiskutyát karácsonykor bedobták egy idős házaspár kertjébe, így gondozásunkba vettük. A mostanra már 8 hónapos kutya jobb hátsó lába csökevényes: hiányzik a mancsa és ezen a lábán nem tud rendesen járni. Azért kellett protézist kapnia, mert enélkül a láb elsorvadhat és a másik hátsó láb funkciói is korlátozottak lesznek.

Az elmúlt hónapokban, Frida egészséges növekedése során már 2 protézist kapott, amit boldogan használ is. (Mivel a kutyus még növésben van, teljes testmérete eléréséig várhatóan még további 2 újabb, nagyobb protézisre lesz szüksége).

Ezért a fiatal német juhászkutyának olyan gazdit kerestünk, aki elfogadja őt a hiányosságával együtt és arra is elkötelezett, hogy folytassa Frida a hiányzó tappancsának protézissel való további pótlását.

És nem vártunk hiába! Niki és Zoltán gyönyörű dunamenti otthonukba fogadták Fridát, akit két gyermekük Anna és Bálint izgalommal várt. Az új családtagot hamar elfogadta Nikiék idős kutyusa Charlie is és dolgoznak azon, hogy Frida 3 cicájukhoz is barátságosan közelítsen. (A halak, a teknős és a nyuszi egy szóval sem emeltek kifogást az új lakó ellen. 😊)

AZ első hét tapasztalatai alapján a kiemelkedően okos kutya nagyon jól érzi magát új környezetében. Nagyokat sétál gazdijával a Dunaparton és már kutyaiskolába is felvételizett! 😊

Köszönjük Nikinek és Zoltánnak, hogy esélyt adtak Fridának arra, hogy egy boldog családban teljes életet élhessen!

Köszönjük Juditnak, Frida ideiglenes befogadójának, hogy hónapokig gondoskodott róla.

Frida kezelése, egyedi protéziseinek gyártása nagyon sokba került, ezért hálásan köszönünk minden korábbi segítséget, amit Tőletek kaptunk.

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyát gyógyíthassunk, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42

———————————

Kíváncsi vagy az előzményekre? Itt filmeket is nézhetsz Fridáról:

https://www.facebook.com/vigyelhaza/videos/896089382009211

https://www.facebook.com/vigyelhaza/videos/1130960594999329