Összes kutya »
Örökbe adtuk

Gina és Vilmos: két történet, három boldogság.


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

A két, párhuzamos történet közel két éve indult. Vilmos megkeresett bennünket, hogy szeretne segíteni az egyik esélytelen kutyának. Önzetlenségét mutatja, hogy még a választást is ránk bízta. Igy hoztuk ki neki Prücsköt, a 12 és féléves keverék kisöreget, – kevés szőrrel, de sok-sok szeretettel. – az Illatos útról.

Ekkortájt kaptuk a segélyhívást az Illatos útról, hogy mentsünk meg egy kutyust, aki a VIII. kerületben, az emeleti ablakból „esett ki”. A baleset helyszínéről, hamarosan megérkezett Gina sokkos állapotban, zúzódásokkal és belső vérzésekkel. A vizsgálatok során kiderült, hogy csodával határos módon nem szenvedett töréseket, így a belső sérülések gyógyítására koncentrálhattunk. Hamarosan megkezdődött a rehabilitációja is, és ennek következtében közel egy év alatt, testileg és lelkileg is teljesen felépült.

Közben Vilmos másik öreg barátja elment és hozzánk fordult, hogy szívesen gondoskodna még egy árváról. Közös választásunk Ginára esett, aki már régóta várta nálunk az IGAZI jelentkezését.

Gina azóta Rézi lett és boldog családtag Vilmoséknál, szigetszentmiklósi családi házukban.

Köszönjük tanár úr, hogy példát mutatott emberségből mindannyiunknak!