Összes kutya »
Örökbe adtuk

Grisa két műtét és hosszú gyógyulási folyamat után gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Teljes a boldogság! Grisát, új gazdáinál 3 kutyus és hat cica várta 😊

Ismerjétek meg A kiskutya történetét!

Grisánank korábban nem volt szerencséje. A 3 éves kiskutyát egy pesti kutyafuttatóban magára hagyták és az Illatos útra került. Bal hátsó lábára sántított és kiderült: születésétől fogva mindkét lábán patella ficam volt.

A sikeres műtéteket követően, Grisa ideiglenes befogadónkkal, Judittal rendszeresen fizioterápiás kezelésre járt. Közel egy év kellett ahhoz, hogy a mindössze 3 kilós kutyus alapítványunk gondozásában teljesen meggyógyuljon és végre jöhessen az álom gazdi.

Kriszti és Péter nagyon szerették volna a kiskutyát örökbe fogadni, ezért Grisa sorsát már közel fél éve követték: gyógyulása során többször találkoztak ideiglenes befogadójánál, így nem volt kérdés, hogy náluk biztosan jó helye lesz náluk.

Grisa most már pesti, keretes házukban és boldogan, további három kiskutyájuk, Herbert, Fülöp és Miranda, továbbá hat cica békés társaságában! 😊

———————————-

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42