Összes kutya »
Örökbe adtuk

Gróf Dömsödy Döme hiteles, és örömteli története :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Dömét, korábban minden tekintetben cserben hagyták. A 13 éves Bichon, havanese apóka gazdája külföldre utazott és magára hagyta az öregurat. 2016 május végén, a szomszédok értesítették a rendőrséget, akik a kutyust az Illatos útra szállították. A Telep, alapítványunk segítségét kérte, mivel a kiskutya szájürege, olyan mértékben elhanyagolt volt, hogy Döme már enni sem tudott. (két éve már oltásokat sem kapott)

A kutyust, mikor  magunkhoz vettük: tele volt bolhákkal is és giardia fertőzése is volt. Sok rossz fogát el kellett távolíttatnunk és fertőzésére  erős antibiotikumos kezelést kapott. Ideiglenes befogadóink, Zsuzsiék gondos ápolása mellet, teljesen meggyógyult bizakodva várta az új gazdi jelentkezését. Emma és Zsolti fogadták őt be XVIII. kerületi lakásukba. Előzőleg meg is látogatták őt, sétáltunk velük egyet az erdőben, és nem kellett sokat várnunk a döntésre, még aznap felhívtak, hogy nagyon szeretnék, ha Döme az ő kutyájuk lehetne. Puha ágyikó, finom falatok, így várták őt, és Emma elmondta, hogy számolta a napokat visszafelé, hogy végre náluk lehessen Döme.

Azért írok neked, mert nagy dolog történt. Amikor idehoztál az új családomhoz, először kicsit meg voltam szeppenve, de azóta teljesen lelazultam. Nagyon rendesek itt velem, sokat simiznek, finomakat kapok enni, – bár szerintem soha nem lehet eleget enni 🙂 A füleimbe egyébként mindenki szerelmes, de hát meg is értem, nem tehetek róla, mestermű vagyok. 🙂 Az ágyamat is nagyon szeretem, de a legjobb a kanapén ücsörögni és henteregni. Sokszor elmondják nekem, hogy mennyire szeretnek, és hogy nem válnak meg tőlem, úgyhogy ezúton írom meg neked: nagyon szerettem nálad lenni, nagyon szépen köszönöm a sok szeretetet, törődést, testi és lelki gyógyítást, de most már van saját családom, és végleg itt maradok velük!

Sok puszit küldök neked és a többieknek. Szeretettel: Thész-Jenei Dömi, alias Dömsödy Döme gróf”

Döme, a kisöreg örökbe fogadást segítették a Vizslafotózás.hu gyönyörű képei is, amit ez úton is köszönünk!

Köszönjük Emmának és Zsoltinak hogy esélyt adtak az ősz grófnak, hiszen hatalmas elkötelezettség egy 13 éves kutyust örökbe fogadni!

Az előzményekről ITT olvashatsz.