Összes történet »
Álom gazdik

Guszti, mint gyűrűhordó :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Kettős ünnepet tartott Anikó és Soma, hiszen tavaly, szeptember 4-én fogadták Gusztit örökbe és idén, szeptember 5-én összeházasodtak! 😊De hogy is kezdődött a történet?

Gusztit 2018 novemberben fogták be a fővárosban, és az Illatos útra került. A szomorú szemű, félénk kisöreget, 4 hónap reménytelenség után kimentettük a telepről, nálunk visszanyerte önbizalmát és megszépítve várta az IGAZI gazdikat. Bár a csodára hat hónapot kellett várnunk, de végül csodás gazdikra talált Gusztit! Anikó és Soma a friss diplomás pár, budai lakásába fogadta a kiskutyát.

Mint írták „…már egy éve él velünk Guszti, aki azóta kutyaiskolai oklevéllel is büszkélkedhet. Nagyon barátságos, tanulékony és nyugodt kutya. Mindenhová elkísér bennünket, ahová csak lehet: kirándulni, nyaralni, kávézni. Vidám útitársunk az autóban, amikor pedig mégis itthon kell maradnia, békésen vár és nagy örömmel fogad minket ….Habár a járvány javarészt átírta az esküvőnkkel kapcsolatos terveket, sikerült egy családias mini ünnepet tartanunk, amelyen Guszti kutyánkra hárult a gyűrűhordó szerepe. Igen fontos volt számunkra, hogy ott lehessen vélünk, hiszen az együtt töltött idő alatt családtaggá vált, ráadásul a kedves napunkon Gusztáv első örökbefogadási évfordulóját is ünnepeltük ….Magabiztosan kijelenthetjük, hogy életünk egyik legjobb döntése volt őt örökbe fogadni; nagyszerű személyisége és vidámsága bearanyozza a napjainkat.

Kedves Anikó és Soma! Nagyszerű emberek vagytok, hogy új esélyt adtatok ennek a kisöregnek! Házasságkötésetek alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!

https://vigyelhaza.hu/guszti-nyolcevesen-uj-eselyt-kapott-a-boldog-eletre/