Gyere velünk moziba január 25.-én!

Az EGY KUTYA NÉGY ÉLETE, igazi, családi film, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, a mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról.

belyegkepA filmet forgalmazó freemanfilm felajánlotta alapítványunknak a premier előtti vetítés lehetőségét, hogy az így befolyó adományokat, védenceinkre költhessük! Köszönjük szépen! 🙂

  • A helyszín: Óbudán, az Átrium Eurocenter mozi 2.terem (1032 Bécsi út 154)
  • Időpont: 2017 január 25. szerda, 19.00 kor

Támogasd alapítványunkat, és gyere el velünk a film premier előtti vetítésére!

Szeretnénk, ha minden vendégünk, és partnere 1300 -1300Ft adománnyal hozzájárulna alapítványunk gondozásában lévő, árva, sérült kutyák ellátásához.

Várjuk adományodat a 11714006-20438490 bankszámla számunkra. A közlemény rovatban tüntesd fel, hogy KNÉ, add meg a nevedet, és a veled együtt érkezők számát.

A jegyeket névre szólóan, a helyszínen adjuk át. Adott helyre nem tudtok foglalni, de biztosan a partnered mellett ülhetsz majd…és jó lesz a társaság! 🙂

Szóval, ha egy igazán jó, kutyás filmet szeretnél, már a nemzetközi premier előtt látni úgy, hogy azzal nekünk is segíthetsz, várunk szeretettel! (a jegyek száma korlátozott, de időben jelezzük majd, ha már nem tudunk több jegyet biztosítani)

A filmről, itt előzetest is láthatsz.

 Köszönjük a Kutyabarát.hu segítségét az esemény szervezésében!