Összes kutya »
Örökbe adtuk

Happy ismét vidám új gazdáival


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Koromfekete, csillogó bunda, okos tekintet, játékos, vidám, barátkozó természet. Ki ne szeretne ilyen kutyát? Pedig Happy korábbi élete – a neve ellenére – nem volt könnyű.

Tulajdonosától bántalmazás miatt kobozták el tavaly nyáron és az Illatos útra került. Nyakán mély, bevágott seb a láncon tartásról tanúskodott, kifordult hüvelyére nehéz volt ésszerű magyarázatot találni… Alapítványunk gondozásába vette a kétéves nehéz sorsú, mégis kedves, barátkozó nőstény kutyát. Bár tavaly átesett két sikeres műtéten, de sajnos szívférgességgel is diagnosztizálták, amit hosszas, 6-7 hónapos gyógyítási folyamat és szigorú mozgás korlátozás követett.

Happy, a gondos ápolás mellett önkénteseinktől sok-sok szeretet kapott, így igazi kedves, vidám családi kutya vált belőle.

Ildikó és férje Attila, 12 nagyon boldog év után februárban vesztették el idős kutyusukat, akit 4 évesen fogadtak örökbe. Az utána tátongó űrt szerették volna Happyvel pótolni. Mint írták megható levelükben, „jó lenne, ha újra lenne miért felkelni reggelente”.

Az ismerkedéseket követően Happy most már vadregényes csákvári kertes házukban él és sok-sok kirándulás vár rá a Vértes erdeiben.

Kedves Ildikó és Attila! Boldog közös életet kívánunk… és hogy sokáig legyen miért felkelni reggelente!

_______________________

Ha szeretnéd, hogy még több árva kutyának találjunk csodás otthont, kérünk, segítsd állatmentő munkánkat adód 1%-ának felajánlásával! Adószámunk 18196384-1-42