Összes kutya »
Örökbe adtuk

Hat gyönyörű gyerekük mellé, két árva kutyát fogadtak örökbe!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Ha rossz az idő, rossz a kedved, vagy úgy érzed, hogy minden összefogott ellened, vedd elő újra ezt a kis történetet: olvasd el megint, és nézd meg a képeket! Nekünk az ilyen megható pillanatok adnak új erőt, és megerősít minket abban, hogy jó úton járunk: értelme van annak, amit csinálunk! 🙂

Maya és Bogi (korábbi nevükön Dorka Stella, 5 éves, illetve nyolc hónapos szukák) a XVII. kerületben kószáltak elhanyagoltan, mikor alapítványunk befogadta őket. A laborvizsgálatok és tesztek után ivartalaníttattuk őket, majd megkezdtük a gazdik keresését.

Egy érdeklődő telefonhívás, és egyeztetés után begördült hozzánk egy mikrobusz, benne hat, gyönyörű, jól nevelt gyerekkel és körülzsongták a kutyusainkat. Nehéz volt a választás: a család két pártra szakadt, majd megszületett a spártai döntés: mindkét kutyát örökbe fogadják!

Így hát hamarosan útra leltünk a Pest környéki, kis bio gazdaságba, ahol már minden elő volt készítve a két szerencsés kutyának.

Jó volt látnunk, hogy milyen harmónia van a családban, ami azonnal átragadt a kutyákra is, akik boldogan fedezték fel a birtokot.

Büszkén soroljuk fel a család minden tagját: a szülők, Alexandra és István, az iker nagylányok Edit és Fruzsina, a kislányok, Teréz és Lídia, és a fiúk, Sámuel és Mátyás.

Köszönjük Nektek, hogy örökbe fogadtátok a két kutyust és, hogy példát mutattatok emberségből!