Összes kutya »
Örökbe adtuk

Hat kölyke után Mira is gazdikat kapott! :-)


Twitter Facebook

Már egy éve, hogy 2017 novemberben egycsapásra hét kutyával gyarapodtunk, hiszen az Illatos úti gyepmesteri telepre, majd onnan alapítványunk gondozásába került Mira, 6 kölykével, akiket egy dobozban tettek ki a fővárosban.. A kölykök már felcseperedtek és örökbe adtuk őket, de Mirának egy évet kellett várnia, mire rátalált az igazi gazdi Éva, Frigyes és unokájuk Fanni személyében, akik pestkörnyéki, kertes házban élnek. Olvassátok az új gazdi, Éva beszámolóját:

„ … Mira nagyon jól van. Végtelenül kedves, aranyos, figyelmes, szófogadó. Minden érdekli. Eszik rendesen és már “dolgozik” is. Tegnap az utcánk összes kutyájával együtt ugattak egy, a gazdijával peckesen sétáló fajtársat.

Szereti az ágyikóját, örömmel, békésen alszik benne. Rendszeresen osztogatja a puszikat és bezsebeli a simogatást.

A konyha a kedvenc helye. Tudja, ott készülnek a jó ennivalók. Mindig kapható egy kis nasira. Sőt,  “kiköveteli” a finomságokat. 🙂

Tv-t néz. Nálunk sok állatos film megy. Kifejezetten érdekli és reagál a történésekre. Az éjjel egy kiskutya hangjára kiugrott az ágyából és odaszaladt a tv-hez.

Sajnos azonban nem fenékig tejfel az élet 🙂 Tegnap fürödnünk kellett. Nagyon vakarózott, így inkább megfürdettem. Menekülőre szerette volna fogni, de szerencsésen átvészeltük és nem okozott gondot a kapcsolatunkban ez a kis kitérő….

Köszönjük Mirát! Mióta itt van, ismét sokkal szebbek a napjaink. Sok-sok örömöt, szeretetet kapunk tőle. Köszönjük a sok munkát, amit a kutyákért, az állatokért tesznek!

További jó munkát, jó egészséget kívánunk!

Éva, Frigyes, Fanni és Mira, aki már tudja, hogy itthon van örökre. „

Itt filmet is nézhetsz Miráról, hiszen szerepelt az RTL Reggeliben :

előzmények: https://www.facebook.com/pg/vigyelhaza/photos/?tab=album&album_id=1924777060870700