Hatalmas siker volt a május 7-i, Belvárosi Kutyafesztivál!

FB.plakátTöbb ezren jöttek el, akik korábban kutyát fogadtak örökbe, vagy örökbe fogadást terveznek, és sok-sok kutyabarát család is felkeresett bennünket az Olimpia Parkban, az alapítványunk által rendezett nagy, kutyás napon.. Minden program nagyon népszerű volt: sokan keresték fel az állatorvosi tanácsadást, a kutyakozmetikát, a kisállat fizioterápiát is és barátaink, partnereink sátrait is. Időben gondoltunk a sok jelentkezőre és sorszámot osztottunk ki azoknak, akik az ingyenes ivartalanítást és a névre szóló, gravírozott kutyabilétát szerettek volna kedvenceiknek. Akik eljöttek hozzánk, találkozhattak Radics Gigivel, Novák Péterrel, Bebével, Takács Orsival és Illés Annával, magyar női vízilabda válogatott tagjaival is.

Nagy öröm volt együtt lenni meghívott barátainkkal, hiszen eljött velünk a Kutyabarát.hu, Vizslafotózás.hu és Hollósi Szofi, NÉBIH Szabad a Gazdi program, A Fogadj Örökbe egy Macit, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság, Hangya Közösség és az EBOVO is.

4Köszönjük állandó, önkéntes kutyakozmetikusainknak, Tündének és Marcsinak, és dr Ipolyi Tamásnak, a Chiru-Vet Kisállat Rendelőintézet állatorvosának az egész napos, végtelen türelmét. Persze köszönjük önkénteseinknek, hogy most is számíthattunk Rájuk. Jó volt együtt! Folytatjuk! 🙂

Nagy köszönet a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának, hogy ilyen nagyszerű körülményeket biztosítottak a rendezvény lebonyolításához, és segítettek közös rendezvényünk népszerűsítésében is.

Az összes képet ITT NÉZHETED MEG.