Összes kutya »
Örökbe adtuk

Igazi csoda! Lizi 11 évesen csodás gazdit és új barátot kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lizi sokat bántott, félénk, idős keverék kutya, mégis olyan Gazdit sikerült találnunk neki, aki élete végéig biztosítja számára a nyugodt, békés öregkort!

Lizit akár szerencsésnek is mondhatnánk, hiszen az embertelen tartási körülmények miatt januárban végre lemondatták tulajdonosait róla. A 11 éves szuka kutyus – legyőzve korai félénkségét – minden barátságos közeledésért, kedves szóért, simogatásért hálás volt nekünk.  A kedves kisöreg néhány hét után tapasztalt önkéntesünknél Zitánál talált ideiglenes otthonra és azonnal összebarátkozott Montyval, Zita másik kutyájával is.

Zita rendszeresen sétáltatta a két kutyust és a többi kutyás társaságában ismerte meg Gabit, aki idősödő Golden retriever kutyáját sétáltatta. Az ismerkedést követően, néhány közös séta és látogatás után Gabiban megerősödött a szándék, hogy Lizit örökbe fogadja!

Így hát Lizi most már Gabi zuglói lakásában él új barátjával, Szamócával! 😊

Köszönjük Zitának, hogy már a harmadik kutyusunknak fogadta be ideiglenesen, sok szeretettel nevelve őket!

Hálásak vagyunk Gabinak, hogy esélyt adott Lizinek, ennek a kedves öreglánynak, hogy sok szenvedés után legalább idős korában megismerhesse a feltétel nélküli, önzetlen szeretetet!

Ha te is szívesen örökbe fogadnál egy kedves, keverék kutyát, az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a valamelyik védencünk gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

Ha pedig ideiglenes befogadó lennél, itt jelentkezhetsz: https://vigyelhaza.hu/ideiglenes-befogadokat-keresunk/