Összes kutya »
Örökbe adtuk

Ilike 9 évesen, félig vakon is gazdikat kapott! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Ilike 9 éves és az egyik szemére nem lát. Gazdája kölcsönadta egy néninek „hogy ne legyen egyedül”, de a néni kórházba került és a tulajdonosa nem fogadta vissza őt. Igy került Ilike augusztusban – köldöksérvvel, félig vakon, elhanyagoltan – hozzánk.

Dorka ideiglenes befogadónak jelentkezett hozzánk, és ajánlásunkra elfogadta, hogy most Ilikének lenne a legnagyobb szüksége a törődésre. Igy hát a Ilike beköltözött belvárosi lakásába. A félénk kiskutya hamarosan kinyílt, és játék után mindig odabújt Dorkához, aki ilyenkor olvadozott!

Szóval Ilike egyik szemével boldogan kacsintva a világra és bizakodva várta a csodát: egy végleges gazdit… ami hamarosan megvalósulhatott 🙂

Éva és László, Dorka közvetlen szomszédjában laknak. Tizenöt éves, teljesen vak kiskutyájuk Pongó, a közelmúltban végleg elaludt és úgy gondolták, hogy szívesen örökbe fogadnák a félig vak kisöreget. Mivel Ilike még gyógykezelésünk alatt állt (eltávolítottuk a rossz szemét, és sok rossz fogát is ki kellet húzni) átjártak Ilikéhez és közösen sétáltatták őt.

Aztán eljött a nagy pillanat és Ilike végleg átköltözött a szomszédba! Mindenkinek üzeni, hogy nagyon jól érzi magát és üdvözletét küldi! 🙂

Hálásan köszönjük Dorkának, hogy hosszú ideig önzetlenül gondoskodott Ilikéről! Segítségedre számítunk a jövőben is!

Szintén köszönjük a Taxim,hu-nak, hogy ingyen szállították Ilikét gyógykezelésekre!