Ilyen volt a VII. Belvárosi Kutyafesztivál!

Nézd meg, milyen volt belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezve, amit alapítványunk szervezett.

 

Fantaszikus szerencsénk volt,mert reggel elállt az eső és nem is esett egész nap!

A nagyon kutyás napon azokat is izgalmas programokkal vártuk, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkénteseink segítségével bárki kipróbálhatta, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni. A sétáltatást világ-és olimpiai bajnok úszóink közül Telegdy-Kapás Bogi, Telegdy Ádám, Cseh László segítette és közös kutyás sétára invitált mindenkit Lázár Chef és Azurák Csaba is, akik korábban kutyáikat az alapítványunktól fogadták örökbe.

Idén is népszerű volt az ingyenes kutya-gazdifotózás hiszen a boldog gazdik a helyszínen kinyomtatott ajándék fotókkal is gazdagodhatnak.

A Kutyafesztiválon minden szolgáltatást ingyenesen lehetett igénybe venni.
Kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyás bemutatók, kutyakereső alkalmazás, gazdi jogsi és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, várta az érdeklődőket.

A számtalan kutyás programot, délután a X-Faktor tavalyi női legjobbjai, Sólyom Berni és B. Nagy Réka minikoncertjei színesítették, majd Bodrogi Enikő énekelt az érdeklődő közönségnek.

Az idén 15 éves alapítványunk külön szeretettel fogadta azokat a családokat, akik tőlünk fogadtak örökbe árva kutyát az elmúlt években.

Hálásan köszönjük minden segítőnknek, támogatónknak, hogy ilyen remek kutyás napot tarthattunk!

Hamarosan újabb fotókkal és videóval is jövünk! 😊

Nem tudtál eljönni? Jövőre téged is várunk!

Köszönjük a remek fotókat Zsíros Alíz, Kiss Márk, Tóth Balázs és Varga Bercel!