Összes kutya »
Örökbe adtuk

Janka meggyógyult a szívférgességből és gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Janka hét hónapos (!) szívférgesség-kezelése alatt Éva vállalta ideiglenes befogadását. Tegnap tudtuk meg az utolsó teszt után a nagyszerű hírt orvosunktól: Janka meggyógyult!

És még egy csodás hírünk van: Éva, aki ideiglenes befogadóként végig segítette Janka nehéz, olykor fájdalmas gyógyulási folyamatát úgy döntött, hogy már nem tudna megválni a kedves kutyustól: örökbe fogadta őt! 🙂

Ismerjétek meg Éva és Janka történetét:

Janka a kétéves foxi ősszel Budapesten koszált és alapítványunk gondozásába került. A barátságos embercentrikus kislány ivartalanítása előtt, a teljes laborvizsgálat során derült ki, hogy sajnos szívférges. Egyes típusú szívférgességet állapítottak meg, ami azt jelenti, hogy a férgek még nem jutottak a tüdőbe vagy a szívbe. Persze így is nagyon intenzív, költséges, és a szervezetét megterhelő kezelés sorozat várt rá, ami 7 hónapig tartott. (Az injekciókkal és gyógyszerrel kombinált kezelés kezdetétől Janka már nem fertőzött.)

Janka ideiglenes befogadását a kezdetektől Éva vállalta el. Rendszeresen járt vele a kezelésekre és naponta többször beadta a szükséges gyógyszereket. Természetesen a rendszeres kezelések, gyógyszerek és ellátásának költségét alapítványunk viselte.

Jankának, Évánál mindjárt két új kutyabarátja és két cicája is lett és nagyon élvezte az őszinte, szerető gondoskodást.

Hálásan köszönjük Évának, hogy odaadással gondoskodott Jankáról! Szintén köszönjük a   nek, hogy lelkiismeretes és szakszerű munkájukkal meggyógyították a kiskutyát!

Előzmények

Itt kisfilmet is nézhetsz Janka szívférgességéről: