Összes kutya »
Örökbe adtuk

Kamilla budai lakásba költözött!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Kamilla, a mindössze 7,5 kilós szeretni való csöppség gazdira talált! 😊

A másfél éves kislány, – aki februárban Budapesten, a XVII. kerületben kószált – nagyon várta már, hogy egy igazi gazdija legyen, aki élete végéig gondoskodik majd róla.

Kamilla mindenkinek örült, aki egy kicsit is közelít hozzá. Élénken futkosott ide-oda és gyors farokcsóválással jelezte: gyere hozzám, simogass meg, játsszunk együtt! A kiskutyának 3 hónapot kellet várnia, míg rátalált az IGAZI: Enikő fogadta örökbe, akivel budai lakásában él.

Ahogy Enikő írja róla, „ … Gyönyörűen jön pórázon, nem húz és gyorsan betanulta, hogy az átkelőknél bizony megállunk. Bárkivel találkozik is, teljesen elbűvöli. Amíg dolgozom édesen alszik, majd boldogan sétálunk nagyokat a szabadidőnkben. Teljesen szobatiszta, egyszer sem piszkított be, de jelzi ha úgy érzi, szüksége lenne egy kinti körre. A kutyusokkal egyelőre nem annyira játékos, de hagyja, hogy megszaglásszák és nem reagál agresszívan rájuk. Csodás látni, ahogy napról napra egyre jobban szabadul fel ez a kis tündér lányka.  Enikő”

———————–

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv