Összes kutya »
Örökbe adtuk

Kamilla fóti otthonában már gördeszkázni tanul!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Hurrá! Itt az első jó hír: a 8 kiskutya közül már három igazi gazdikat kapott! Most nézegessétek Kamilla örökbefogadásának boldog képeit, aki már Kornélia és Gábor, valamint a gyerekek, Dia és Gábor fóti családi házában él. A társaságot megosztja velük még Árnyék a cica is. 😊

Minden érdeklődőtől türelmet kérünk: nagyon sokan jelentkeztek a gyönyörű kiskutyákért, és mi a jók közül is a legjobbakat szeretnénk kiválasztani. Akik már kitöltötték az örökbefogadási kérdőívet és a tartás körülményeit alkalmasnak találjuk, hamarosan választ kapnak tőlünk.

Ha valaki nem ismerné az előzményeket: Nyolc gyönyörű Labrador keverék kiskutya (2 kan és 6 szuka) gazdikra vár. A papa nem ismert, de valószínű, hogy a mamához nagyon hasonló, Labrador-szerű kutyusok lesznek majd, közepes (20-25 kilós) mérettel. A két hónapos kicsik már megkapták az első oltásukat és a féregtelenítést, így megkezdjük a számukra legjobb gazdik kiválasztását.  A mama kutyát – az elválasztást követően – ivartalanítva lehet hamarosan örökbe fogadni.

Előzmények: Luckyt, a kétéves Labradort néhány napos kölykeivel egy pincéből szabadította ki a rendőrség júniusban, mivel a szomszédok jelezték: a tulajdonosok nyaralni mentek és nem viselik gondját a 8 kicsinek sem. A kutyacsalád az Illatos útra került és ők kérték a segítségünket, mivel a nagy hőségben nem tudtak számukra megfelelő elhelyezést biztosítani. Nálunk légkondicionált, hőszigetelt kennelben voltak együtt, a napokban történt elválasztásukig.

Az elmúlt hónapban két izgalmas fordulat is történt: jelentkeztek a tulajdonosok, de végül lemondtak a mamáról és a kölykökről alapítványunk javára.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél valamelyik kiskutya a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv