Összes kutya »
Örökbe adtuk

Kesu hosszú gyógyulás után végre gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Sajnos egyre több szívférges kutya van a fővárosban is. Kesu olyan szerencsés, hogy időben kiderült a betegsége és így sikerült meggyógyítanunk, majd gazdit is kapott!

A hatéves keverék kutyus egy éve került gondozásunkba szív- és bőrférgesen. A barátságos, emberközpontú kutyát 8 hónapos gyógyulási folyamat után Andrásnak adtuk örökbe akivel pesti kertes házban él.

Kesu, tavaly tavasszal Pest határában kószált hetekig. Bár volt benne mikrocsip, és az állatbarátok a tulajdonosát is megkeresték, a tartás rossz körülményei miatt lemondatták róla.

Az önkormányzat kenneléből alapítványunkhoz került a barátságos, emberközpontú kutya, de az első vizsgálatnál kiderült, súlyos betegsége, így haladéktalanul megkezdtük kezelését.

A hosszadalmas és költséges terápia eredményeként szerencsére Kesu már teljesen meggyógyult és nagyokat sétált a hétvégéken önkénteseinkkel.

Szeretnél te is egy helyes, keverék kutyát? Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija valamelyik védencünknek, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv