Összes kutya »
Örökbe adtuk

Kilenc hónap az Illatoson, hat hónap nálunk, ..és egy élet Anikóval. :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Fecónak, a közepes méretű 9 éves, de fiatalos kan kutyusnak 9 hónap Illatos úti bezártság sem vette el derűs optimizmusát,
Februárban került alapítványunkhoz, hogy nagyobb esélyt adjunk neki egy IGAZI gazdihoz, hiszen pórázon szépen közlekedett, nyitott, barátkozó, együttműködő kutya volt, aki nyugodtan letagadhatott 5 évet is a korából. Összesen több mint egy év kitartó próbálkozás és bizakodás után Fecó (akinek mostantól már Füles a neve) révbe ért!
Anikó júniusban veszítette el közel 15 éves, Tappancs nevű, fekete labrador-schnauzer keverék kutyusát,
Akkor nagyon gyorsan elajándékozott mindent, ami tőle maradt, mert úgy érezte, hogy nem akar már több kutyát, annyira fájdalmas volt az elválás. Aztán, ahogy telt az idő, egyre inkább, érezte, hogy hiányzik valaki, aki társa lenne, akiről gondoskodnia kellene.
Így aztán a közelmúltban, óbudai, földszinti, teraszos, előkertes lakásába fogadta Fülest. Olvassátok szeretettel, Anikó rövid beszámolóját:
„… Fülessel jól meg vagyunk.
Sokat sétálunk, még esőben is. Nem nagyon tűri a vizet. Akartam esőkabátot venni neki, de nem volt a méretére, így marad egyelőre a törülközés.
Az állatorvos csontot javasolt a fogkövére, végül is Trixie jutifalatot kapott. Aranyosan rágja vagy 5 percig és ízlik neki. Lassan rájövök arra is, mit eszik szívesen, mert első nap az ebédem fele bánta, mivel nem kellett neki a száraztáp.
A helyét szereti, az éjszakát nyugodtan végigalussza, de ahogy moccanok, ő is fent van.
A kutyákkal jól kijön, így sétáltatás közben ez sem jelent gondot és semmit sem eszik föl a földről, így ettől sem kell félnem. Tegnap este 4 sündisznóval is találkoztunk, húzott hozzájuk, de nem bántotta őket. Érdeklődő, kicsit még ijedős. Nagyon figyelte a kivilágított Hév szerelvényt, valószínűleg újdonság a számára, mint ahogy az autók fényszórója is.
Aranyos és szófogadó. Holnap jön a lányom is, mert látni akarja…”
Kedves Anikó! Hosszú, és boldog közös életet kívánunk!
Előzmények:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1111661138848967.1073742411.149015598446864&type=3