Összes kutya »
Örökbe adtuk

Körte, a csupaszív kutyus Cole lett és gazdis! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Körte tavaly novemberben került az Illatos útra. A barátságos, kétéves keverék kan kutyát karácsonykor vette alapítványunk gondozásába.

Ideiglenes befogadását Alíz és Laci vállalták. Mint korábban írták róla „Körte egy csupaszív, csodálatos kutyus, aki imádná, ha élete végéig a szeretett gazdi körül süröghetne, foroghatna. Na meg a végtelen simit se vetné meg.”

A helyes kutyusnak nem kellett sokáig várnia ideiglenes befogadóinknál: Hamarosan rátalált Ani és párja Erik, akikkel már pesti lakásukban él. Olvassátok első beszámolójukat:

„Néhány hete történt, hogy ezt a kis szerencse csomagot hazahozhattuk magunkkal, hogy egy szerető otthonra lelhessen, ahol a jutalom falat, a simi és a szeretet végeláthatatlan mennyiségben áll rendelkezésére.

Egy nagy és kényelmes fekhely, játékok, változatos tápok és jutalom falatok, valamint hosszú séták a XVII. kerület zöld területein, amiktől reméljük, hogy el is felejti, hogy valaha (valószínűleg) lemondtak róla és kóbor kutyus lett.

Körte nem hallgatott a nevére, így úgy gondoltuk, hogy adunk neki egy új nevet, ami jobban illik hozzá. Mivel szinte folyton követ minket, felmerült az Árnyék vagy Shadow név, de ezek nem ragadtak olyan jól, így egy másik tulajdonsága, a gyönyörű fekete bundája alapján lett Cole, ami kiejtésre, mint a Coal, ami ugye a szén. 🙂

Még egyszer köszönjük, hogy hozzánk kerülhetett ez a szőrgombóc 🙂

Üdv, Erik és Ani”

Hálásan köszönjük Alíznak és Lacinak, hogy ideiglenesen gondozásukba vették Körtét, Aninak és Eriknek pedig köszönjük az örökbe fogadást! 🙂

Ha te is örökbe fogadnál egy árva kutyát, kérjük, nézz körül a honlapunkon: www.vigyelhaza.hu/kutyalista

Az örökbe fogadásról részletesen itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/  

Ha ideiglenes befogadó lennél, arról bővebben itt tájékozódhatsz: https://vigyelhaza.hu/ideiglenes-befogadokat-keresunk/