Összes kutya »
Örökbe adtuk

Lady már nem fél! Boldogan él Andrea 4 németjuhász kutyájával


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lady kilenc éves németjuhász nőstény kutya, akinek tavaly februárban meghalt a gazdája és leadták az Illatos útra. A korábban bántalmazott kutya nagyon félénk volt. Olyan mértékben rettegett az emberektől, hogy megközelíteni sem lehetett. Szocializációját a Covid is nehezítette, igy hosszú időbe tellett, míg az örökbe adását remélhettük.

Andreát már három éve ismertük, hiszen már örökbefogadott tőlünk egy elgázolt, és nálunk meggyógyított németjuhász kutyát, Kyrát.

Fontos tudnotok, hogy általában nem adunk olyan helyre állatot, ahol már kettőnél több bundás is van a családban (hiszen a kutyának tér, törődés és társ kell.) Andreáéknál viszont biztosak voltunk abban, hogy minden adott az ötödik kutya befogadására is. Az otthont adó budakalászi ház körül hatalmas jól bekerített terület áll az kutyák rendelkezésére, akik a házba is bemehetnek. ( a többi németjuhász közül Harcos már 15, Buffy 14, Zeusz 5 és Kyra 4 éves)

Ezért most kivételesen mi kerestük meg Andreát, hogy van egy olyan kutyánk, akit olyan hozzáértő gazdinak szeretnénk örökbe adni, akinél más kutyákkal együtt szocializálódhatna Lady. Andrea nyitott volt a dologra és az ismerkedési folyamatot követően magához vette Ladyt.

És láss csodát! A félénk kutyust teljesen kinyílt: boldog családtag lett és teljesértékű falka tag!

Hálásan köszönjük Andrea kitartó türelmét és szerető gondoskodását!

Előzmények: https://vigyelhaza.hu/kyra-budakalaszi-birodalma/