Összes kutya »
Örökbe adtuk

Latte gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Latte, Fániként került ősszel alapítványunk gondozásába. Tulajdonosai egy pestkörnyéki, romos házban hagyták élelem és víz nélkül. Az elhanyagolt, egyéves nőstény kiskutyát állatbarátok kérésére vettük magunkhoz. Szívférgességi tesztje negatív lett, megkapta oltásait, mikrochipet és átesett az ivartalanításon is, így elkezdhettük az új gazdi keresését. Kérőkben nem volt hiány, amiben a róla készült szép fotók is segítségünkre voltak.

A sok jelentkező közül Nikolettát választottuk, aki pesti, kertes házába fogadta a kisasszonyt.

Most képes beszámolót küldött nekünk a mókás kiskutya, aki szemmel láthatóan jól érzi magát:

“Üdvözlet Mindenkinek!

Latte vagyok, korábban a kedves gondozóim Fáninak neveztek el, de a gazdijaim a Latte nevet látták szimpatikusnak. Már egy hete elköltöztem a Vigyél haza Alapítványtól a családomhoz. Először szokatlan volt számomra az új hely, bár már az első éjszakát is sikerült zökkenőmentesen átaludnom.

Amióta a gazdiknál vagyok azóta járt nálunk egy kozmetikus, aki megigazította a bundámat, kicsit féltem tőle, viszont nagyon jó illatom van azóta is. J Hogy hogyan telnek a napjaim?

Minden reggel mosolyogva, farkcsóválva várom a gazdik ébredését.

Reggelenként sétálok, utána reggelizem, játszom kicsit, néha a kertben, néha pedig a lakásban a kanapén J, ezután mindig álomra hajtom a buksimat, majd felébredek szaladozom a kertben és utána jön az újabb séta, vacsora, játék és természetesen a szundi. Hétvégén kocsikáztunk, sétálgattunk…, lehet így lesz a jövőben is. Jól érzem itt magam!  Sziasztok!”

 Ha te is szívesen fogadnál örökbe egy kutyát alapítványunktól, a részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/

Ha ideiglenes befogadó lennél, arról bővebben itt tájékozódhatsz: https://vigyelhaza.hu/ideiglenes-befogadokat-keresunk/