Összes kutya »
Gazdira vár

Lili

  • Fajtája:keverék
  • Kora:10 hónap
  • Neme:Szuka
  • Mérete:Kicsi
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Lili, testvérével Luluval három hónapot töltött korábban az Illatos úton, ahová  borzalmas körülmények közül kerültek a telepre.

Embert korábban aligha láttak, rettegtek mindentől és mindenkitől. Bár megkezdték a rehabilitációjukat, de sajnos nagyon nehezen tudnak feloldódni. Ezért októberben gondozásunkba vettük a 10 hónapos körüli, kb. 10 kilós szuka kiskutyákat.

Bár még mindig nagyon félénkek, agressziónak még csak nyomát sem mutatják. Nagyon szeretnénk ha – még télen jó helyre kerülnének: olyan gazdikhoz, akiknek van türelme megmutatni ennek a két kis manónak a világ szebbik felét…

Oltva, ivartalanítva, negatív szívférgesség teszttel, mikrochippel, egészségesen adjuk őket örökbe.

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv

———————————

Megjegyzés:

Ha örökbefogadáson gondolkodsz, de élethelyzeted bizonytalan, csak kipróbálnád, hogy milyen lenne egy kutyával élni, de a szándékod nem elég erős, átgondolt, vagy végleges, ha a családban nincsen mindenki meggyőződve arról, hogy kutyát szeretnének, vagy, ha a kutyát nem társ-állatnak, hanem háziállatnak gondolod ne keress minket.