Összes kutya »
Örökbe adtuk

LIndor végre meggyógyult és pesti lakásba költözött!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

LIndor teljes gyógyulása közel fél évig tartott, de végre meggyógyult és igazi családba költözhetett, hiszen Viki és Csongor örökbe fogadta őt. 😊 Olvassátok szeretettel a kiskutya történetét!

Lindor kétéves Yorki jellegű kan kiskutya, aki bal mellső lábán töréssel került júniusban az Illatos útra. Alapítványunk vállalta a kiskutya műtétjét, rehabilitálását majd, – gyógyulását követően – örökbe adását. (vélt tulajdonosa jelentkezett, de nem vállalta az egyébként oltatlan és mikrochip nélküli kiskutya orvosi költségeit) A sikeres műtétet követően Lindort ivartalanítottuk is, amikor rejtett heréjűségét is operálták.

A kedves, mókás kiskutya csontja csak lassan forrt össze, de végre, a hetekben már eltávolíthatták az implantátumot is, így a varratszedést követően már gyógyultan mehetett az új gazdikhoz! 😊

Vikitől már kedves beszámolót is kaptunk Lindor első napjairól:

„Lindor eleinte nagyon félénk volt, de már a hozzánk költözése napján kiderült, hogy óriásiakat tud ugrálni, ha a kedvenc jutifaliról van szó, hogy a labda a kedvenc játéka és imádja az ember társaságát is. Pár nappal a költözése után már nyilvánvaló volt számunkra, hogy az eleinte félénk és csendes kiskutya valójában egy játékos, mókás kis energiabomba. Mindent is játéknak fog fel, a kutyafuttatókon fénysebességgel szaladgál körülöttünk – néha még a nála nagyobb kutyusokat is lehagyva – a lakásban pedig vagy labdázik vagy épp megpróbál egy zoknit vagy kesztyűt ellopni tőlünk. Szerencsére munkahelyi környezetben is nagyon ügyesen viselkedik, így hétfőnként és szerdánként irodai kutyus. Szívesen autózik, de szeret vacsorázni vagy reggelizgetni velünk éttermekben is, ahol vagy az ölünkben ül vagy ledig a lábunknál alszik.

Lindor egyértelműen a legalkalmazkodóbb és legkedvesebb kutyusok közé tartozik, vele igazán könnyedek és viccesek a hétköznapok. Azonnal beilleszkedett és családtag lett nálunk.”

Köszönjük Viki és Csongor! A kutyushoz sok-sok, közösen megélt örömöt kívánunk!