Összes kutya »
Örökbe adtuk

Lütyő és Csepke különleges gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Vannak, akik másoktól várják a segítséget. Sokan maguk is segítenek, ha erre lehetőségük adódik. Mások úgy érzik, hogy már eleget segítettek. És vannak olyan csodás emberek, akik úgy gondolják, hogy a segítség olyan dolog, ami soha nem fogy el: mindig jut belőle az erre rászorulóknak.

Ilyen Gazdikat találtunk korábban Másának Rudinak és Bibinek is, hiszen a Szilágyi család – Anna és László – tizenhárom év alatt már a harmadik idős kutyánkat fogadja örökbe! Most, hogy Másától is búcsút vettek, ismét megkerestek minket, hogy néhány árva kutyának boldog életet biztosíthassanak. Választásuk most Csepkére – aki törött lábbal került korábban hozzánk – és Lütyőre esett, aki az utcán kóborolt és tulajdonosa arra sem emlékezett, hogy valaha kinek passzolta tovább… No de felejtsük a keserű múltat!

Olvassátok szeretettel a Szilágyi család történetét!

2011 nyarán Bibi súlyosan lesoványodva, rossz állapotban került hozzánk az Illatos útról. A labor vizsgálatok amőbás fertőzést és autóimmun betegséget állapítottak meg nála. Andrea és László, annak ellenére, hogy tudták: Bibit valószínűleg élete végéig gyógyszeresen kezelni kell, örökbe fogadták az idős kutyát és haláláig szeretettel gondozták.

Aztán jött Rudi, a középkorú úrfi, akinek meghalt a gazdája és leadták az Illatosra, majd alapítványunk vette szárnyai alá. Sajnos néhány éve Rudi is elment és egy idő után Andreáék úgy érezték, hogy készen állnak egy újabb kis árva örökbefogadására.

Mását a 12 éves kiskutyát gazdája adta le 2019 őszén az Illatos úti gyepmesteri telepre A kedves, ragaszkodó, játékos őzikének nagyon drukkoltunk, hogy mielőbb igazi Gazdija lehessen. És sikerült is neki, hiszen Annáéknál még négy boldog évet tölthetett el, míg 16 éves korában, daganatos betegségben elment szegény kisöreg.

Kedves Andrea és László! Köszönjük, hogy nagyszerű példát mutattok és ismét segítetek két árva kutyuson! Tisztelünk és szeretünk benneteket!

Hálásak vagyunk önkéntesünknek, Juditnak is, aki ideiglenes befogadóként gondoskodott korábban a két csöppségről.

Csepke történetéről itt olvashattok: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.804410445058415

Lütyőről itt láthatjátok az előzményeket: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vigyelhaza&set=a.805595114939948

Segítségeddel Te is hozzájárulhatsz az elhagyott kutyák megmentéséhez!