Összes kutya »
Örökbe adtuk

Maci 1 év várakozás után megtalálta a legjobb gazdikat!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Macit, a máltai selyemkutyust 2015 novemberében adta le tulajdonosa az Illatos útra rendkívül elhanyagolt állapotban. Egész testén gyulladt, vörös, és érzékeny volt a bőre, szemszárazsága hosszú ideje kezeletlen volt. Miután gondozásunkba került, Zsuzsi vállalta ideiglenes befogadását, és ápolását.

A gondos kezelések eredménye néhány hónap után meghozta a várt eredményt, és Maci – a szemszárazságot leszámítva (ami nem gyógyítható) – gyógyultan várta örökbe fogadó gazdiját. Egy év várakozás után jelentkezett nálunk Andrea és lánya, Erika, hogy szívesen magukhoz vennék a most 8,5 éves kiskutyát keszthelyi otthonukba. Meglátogatták Macit, és nem sok idő múlva el is döntötték, hogy szeretnék, ha Maci az életük része lehetne. Andrea és Erika gyakorlott és elkötelezett gazdik, teljes mértékben elfogadták Macit minden tulajdonságával együtt, és Maci szemszárazsága sem zavarta őket az örökbefogadási szándékukban, lelkiismeretesen kenik Maci szemét a szemkenőccsel.

Néhány együtt töltött nap után ezt a levelet kaptuk a gazdiktól: “Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Maci kutyust örökbe fogadhattuk. Könnyen ment a beilleszkedése. Egy kicsit a Szilveszter éjszaka volt zajos számára, de megfelelő figyelmet fordítottam rá. Imád sétálni menni és mindkettőnket elfogadott. Nagyon köszönjük a segítségét. BÚÉK!!” Ennyi várakozás után tehát elmondhatjuk, hogy néha megérni várni az igazira. 🙂 Köszönjük Andreának és Erikának, hogy egy idős kutyát vettek magukhoz, és kívánjuk nekik, hogy még sok szép hosszú évet tölthessenek együtt!

Az előzményekről ITT olvashatsz.