Összes kutya »
Örökbe adtuk

Mackó varázslatos átváltozása :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lucyt, a 2 éves szuka kutyát 2016 decemberében fogtak be a XXI. kerületben, és az Illatos útra került. Január végén vette gondozásába alapítványunk ezt a nagyon félénk, selymes, bundás kiskutyát. Giardia betegségét kezeltük, gyógyulása után ivartalanítottuk, majd megkezdtük a gazdi keresését, amiben most az RTL Reggeli is a segítségünkre volt.

László szinte az első között jelentkezett, és hamar láthattuk, hogy komoly, felelős döntést hozott!

Lucy most már Mackó néven éli igazáén boldog életét Pest belvárosáéban, csodás környezetben, egy nagy park közelében.

László, még a munkahelyére is magával viszi őt. Mackó már nem az a gyámoltalan, félénk kutyus, aki volt, hanem egy életvidám kis fickó, aki lesi a gazdi minden rezdülését. Most idézünk László első leveléből:

„ … Életem egyik legnagyszerűbb döntése volt Mackóm. (Ez lett a Lucy helyett, mindig a Dallasból a szőke idegesítő lány jutott eszembe…) Ő meg inkább olyan karakter, mint egy plüss. 🙂

Nagyon szófogadó, már kezdünk a szabadtéri széklet és vizeletürítés témában is eredményeket elérni. Már csak a lépcsőn való felmerészkedés valamint a mozgó járműben való utazás áll előttünk megoldandó feladatként. Bátran ki merem jelenteni, hogy rohamléptekkel haladunk, nagyon nagy örömömre. Épül ki a bizalmi viszony és meglepődve vettem magamon észre, hogy talán nagyobb kedvvel indultam le este tíz után sétálni, mint ő. …”

Hálás köszönet Lászlónak az örökbe fogadásért, és az RTL Reggeli stábjának, hogy felkarolták/felkarolják az árva kutyák örökbe adását, segítve ezzel önkéntes munkánkat!