Összes kutya »
Örökbe adtuk

Manci és Franci együtt találtak gazdikra!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Lehet olyan csupaszív családot találni napjainkban, akik három gyerekük mellé további két kiskutyát fogadnának örökbe? IGEN! Nekünk sikerült! 🙂

Mancit és Francit, a három hónapos körüli keverék kutyust a XVII. kerületben találták állatbarátok augusztus elején. A két kis árva féregtelenítése, oltása, chipezése után megkezdtük a gazdik keresését, amiben segített, hogy a Vizslafotózás gyönyörű képeket készített róluk. Aztán még egy jótékonysági divatbemutatón is asszisztáltak a kis rosszcsontok. 🙂

Az aktív kiskutyák képei megtetszettek Farkasházi Rékának és férjének, Bencének és a család eljött meglátogatni őket. A találkozást elhatározás követte: nemrég háromgyerekesre bővült családjukba fogadták a két kismanót.

Olvassátok Réka első beszámolóit:

„Ez a nyár életünk legszebb, legizgalmasabb nyara lett. És ki sem kellett mozdulnunk itthonról. Rengeteg minden változott körülöttünk. Nagy család lettünk. Most már tényleg.
Ők itt Franci és Manci. Testvérek. A gazdájuk kidobta őket. Mert nem voltak elég jók, aranyosak, szépek. Vagy ki tudja. Franci és Manci ennek ellenére nagyon szerencsések, mert nekünk pont elég jók, aranyosak, szépek. nálunk otthonra leltek. Így együtt ketten. ….

… Nagyon gyorsan nőnek a kis fenevadak, akiket örökbefogadtunk. Igazán hasznos tagjai lettek családunknak. Kertészkednek, trágyáznak is, teregetni is segítenek. De a legjobban a cipőkhöz értenek. Papucsban különösen erős a designer páros. Franci és Manci a macskák réme, az egyébként sem túl unalmas családunk napjait még tovább színesítik.”

Köszönjük az egész családnak, Rékának, Bencének és a gyerekeknek Rebekának, Tamarának és Benjáminnak, hogy új esélyt adtak ennek a két kiskutyának!