Összes kutya »

Már eleged van az emberekből? Akkor neked Manó kell! 🙂 

Ha úgy érzed, hogy csendes magányra vágysz, és – mizantróp jellemként – idegesít az ismeretlenek, vagy tapintatlan szomszédok tolakodó közeledése, akkor Manó neked való társ! 🙂  Ha Manót választod, garantáltan elmaradnak a váratlan, „csak erre jártam” ismerősök nem kívánatos rokonok. Persze előtte meg kell vele szerettetned magad, hiszem Manó maga is mizantróp természet… és a barátkozás sok időt, kitartást igényel tőled.

No de kicsoda is ez a csiszolatlan gyémánt, akit a figyelmedbe ajánlunk?

Manó 8 éves, kistestű keverék uraság, akit tulajdonosa adott le 2016-ban az Illatos útra. Alapítványunk azon a télen gondozásába vette a nehezen megközelíthető, bizalmatlan kiskutyát. Sajnos a bizalom és szeretet nem volt számára elegendő, hogy igazi barátságos, és kiszámítható jószággá váljon, így most szakértő kezekben tanulhatja meg a finom modort. A morózus urat tavaly ősz óta Kresák Ági, az ÖRMEZŐI KUTYASULI vezetője szocializálja, aki már évek óta viselkedés terápiás oktatóként segíti problémás kutyáinkat is.

A kis hörcsögből biztosan ki sem néznéd, hogy mindig ő szeretne a falkavezér lenni, és ha érdekeit csorbítva érzi, akkor erre harapós választ ad.

Ha kedvet csináltunk Manóhoz, és kedveled a kihívásokat, Ági szerető és szakértő segítségével megbarátkozhatsz Manóval. Te lennél az igazi? Akkor keress minket!

(Manót gyerekek, más kutya, vagy macska mellé nem ajánljuk)