Összes kutya »
Örökbe adtuk

Mása és elhivatott, új Családja 😊


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Vannak, akik másoktól várják a segítséget. Sokan maguk is segítenek, ha erre lehetőségük adódik. Mások úgy érzik, hogy már eleget segítettek. És vannak olyan csodás emberek, akik úgy gondolják, hogy a segítség olyan dolog, ami soha nem fogy el: mindig jut belőle az erre rászorulóknak.

Ilyen Gazdikat találtunk most Másának is, hiszen a Szilágyi család – Anna és László – tíz év alatt már a harmadik idős kutyánkat fogadja örökbe!

Elő a zsebkendőket és olvassátok szeretettel a Szilágyi család történetét!

2011 nyarán Bibi súlyosan lesoványodva, rossz állapotban került hozzánk az Illatos útról. A labor vizsgálatok amőbás fertőzést és autóimmun betegséget állapítottak meg Nála. Andrea és László, annak ellenére, hogy tudták: Bibit valószínűleg élete végéig gyógyszeresen kezelni kell, örökbe fogadták az idős kutyát és haláláig szeretettel gondozták. Aztán jött Rudi, a középkorú keverék akinek meghalt a gazdája és leadták az Illatosra, majd alapítványunk vette szárnyai alá. Sajnos a közelmúltban Rudi is elment és egy idő után Andreáék úgy érezték, hogy készen állnak egy újabb kis árva örökbefogadására. Mását a 12 éves kiskutyát gazdája adta le 2019 őszén az Illatos úti gyepmesteri telepre A kedves, ragaszkodó, játékos őzikének nagyon drukkoltunk, hogy mielőbb igazi Gazdija lehessen. És sikerült!! 😊 Olvassátok szeretettel a Szilágyi család kedves beszámolóját:

„ … Már négy napja, hogy nálunk van a kicsi Mása és nagyon nagy öröm számunkra, hogy a gazdái lehetünk. Mása a gyerekek kedvence, nagyon hamar belopta magát a szívünkbe. Amikor hazahoztuk bejött a kapun mindent körbeszaladt, megszimatolt, minden ágyra és kanapéra felugrott és még a pincét is megnézte. Este bemutattuk a szomszédoknak, mindenkinek nagyon tetszett, mert nagyon barátságos és jólnevelt, na meg iszonyú cuki. A szüleim és a másik segítségünk az egyik szomszédunk is szuperül kijön vele, mindenki kényezteti, szeretgeti. Mása már 12 éves, de ezt senki sem mondaná meg róla. Egy igazi energia bomba. Tegnap elmentünk Visegrádra az Apátkúti-patak mentén kirándultunk.

Szinte végig futkározott, nagyon örült a kirándulásnak, majd beült velünk étterembe, és nagyon tisztelettudóan viselkedett. Megmutattuk neki már a Szilas patakot is. Sokat van kinn a kertben a lányokkal, labdáznak, kergetőznek, vagy épp a gumicsontjával játszik. Mása minden alap-engedelmességi parancsot ismer, egyetlen gyengéje a hasa és nagyon szeret kérni, ha valaki eszik. Egyszóval nagyon szuper kiskutya és nagyon hálásak vagyunk az Önök odaadó munkájáért, ami az egész család számára ismét boldogságot hozott! Üdvözlettel: Szilágyi család „

Kedves Andrea és László! Köszönjük, hogy ismét segítettetek egy árva kutyuson! Tisztelünk és szeretünk benneteket!

Mását korábban az RTL Reggeliben is bemutattuk: https://rtl.hu/rtlklub/reggeli/fogadd-orokbe-masat