Összes kutya »
Örökbe adtuk

Merida gazdikat kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Nyolc gyönyörű Labrador keverék kiskutya hamarosan mind gazdikra talál! Nemsokára valamennyi kutya gazdis történetével jelentkezünk! A mama kutyát – az elválasztást követően – ivartalanítva lehet hamarosan örökbe fogadni.

Most ismerjétek meg Merida történetét, akit Márta és férje József fogadtak örökbe szép, kertes házukba.

Mint Mártáék írják, „ … Merida jól beilleszkedett, és egyre ügyesebben talál magának új kihívásokat a kalandos udvaron, vagy a rejtelmekkel teli szobákban.

Kátya a bulldog lány lesz a nyári tesó, aki a lányom, Fruzsina kutyája és ha meglátogat minket ő is itt van vele.

Kátya lelkesen mutatja meg Merdidának a kedvenc helyeit. Pihengetnek az árnyékban, vagy Arankával, az aranyhallal ismerkednek. ….

A férjem és én reggel és este sétálunk vele a házunkkal szemközti parkban, de természetesen amíg nincs meg minden oltás addig tisztes távolból nézzük a többi kutyát vagy járókelőt. A többi kutya gazdi is megértő és sosem próbálkoznak, az ő kutyusaik is voltak baba kutyák. A reggeli sétát délelőtti szieszta követi, majd délután csintalankodás, játék valamelyik családtaggal. Az estéket egyre inkább átalussza, de azért még hallani sírást az éjszakában.  …”

Mit gondoltok? Ugye jó helye lesz Meridának? 😊

Előzmények: Luckyt, a kétéves Labradort néhány napos kölykeivel egy pincéből szabadította ki a rendőrség júniusban, mivel a szomszédok jelezték: a tulajdonosok nyaralni mentek és nem viselik gondját a 8 kicsinek sem. A kutyacsalád az Illatos útra került és ők kérték a segítségünket, mivel a nagy hőségben nem tudtak számukra megfelelő elhelyezést biztosítani. Nálunk  légkondicionált, hőszigetelt kennelben voltak együtt, a hetekben történt elválasztásukig.