Összes kutya »
Örökbe adtuk

Merlin 10 hónap után hazaért!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Vannak olyan megható pillanatok, amikor az ember elfelejt minden korábbi kudarcot és nehézséget. Ilyen boldog esemény volt Merlin és gazdijának újbóli találkozása is! 🙂

Merlin, a gyönyörű szemű, 8 éves kutya, korábban Budapesten, a XVII. kerületben kóborolt. Alapítványunk az önkormányzat kenneléből vette októberben gondozásába és reménykedtünk, hogy egyszer talán valaki örökbe fogadja a más kutyákkal kevésbé barátkozó, de emberekkel kedves öregurat. (a kutyában, nem működő chip volt, így nem tudtuk azonosítani eredeti gazdáját)

Már 10 hónapja várta, nálunk a csodát, mikor megcsörrent a telefon: Tamás volt az, aki azóta kereste Samut (ez volt az eredeti neve), hogy egy óvatlan pillanatban tavaly ősszel kiszökött a kertjükből. Tamás a számtalan sikertelen keresési próbálkozás után, egy hirtelen ötlettől vezérelve beírta a Google képkeresőbe, hogy „idős fekete labrador” és egyszer csak meglátta Merlin képét oldalunkon, a rengeteg fotó között!

Samut (Merlint), 4 éve ismerősei vitték el Tamáshoz, akik az utcán találták. Már 4 éve éltek együtt: szerette őt a család és a szomszédok is, így nagy volt a bánat, amikor elveszett.

Annál nagyobb volt az öröm most, hogy Samu – immár ivartalanítva, egészségesen, regisztrált mikrochippel – hazatérhetett!

Köszönjük a gyönyörű képeket a VIZSLAFOTÓZÁS:HU-nak, hiszen a sok, képre kattintás tette lehetővé, hogy a Google, a fotót előre sorolja a keresési találatok között, és így Tamás megtalálja Samut!

Nézegessétek a boldog találkozás megható képeit!