Összes kutya »

Merlin 10 hónap után hazaért!


Twitter Facebook

Vannak olyan megható pillanatok, amikor az ember elfelejt minden korábbi kudarcot és nehézséget. Ilyen boldog esemény volt Merlin és gazdijának újbóli találkozása is! 🙂

Merlin, a gyönyörű szemű, 8 éves kutya, korábban Budapesten, a XVII. kerületben kóborolt. Alapítványunk az önkormányzat kenneléből vette októberben gondozásába és reménykedtünk, hogy egyszer talán valaki örökbe fogadja a más kutyákkal kevésbé barátkozó, de emberekkel kedves öregurat. (a kutyában, nem működő chip volt, így nem tudtuk azonosítani eredeti gazdáját)

Már 10 hónapja várta, nálunk a csodát, mikor megcsörrent a telefon: Tamás volt az, aki azóta kereste Samut (ez volt az eredeti neve), hogy egy óvatlan pillanatban tavaly ősszel kiszökött a kertjükből. Tamás a számtalan sikertelen keresési próbálkozás után, egy hirtelen ötlettől vezérelve beírta a Google képkeresőbe, hogy „idős fekete labrador” és egyszer csak meglátta Merlin képét oldalunkon, a rengeteg fotó között!

Samut (Merlint), 4 éve ismerősei vitték el Tamáshoz, akik az utcán találták. Már 4 éve éltek együtt: szerette őt a család és a szomszédok is, így nagy volt a bánat, amikor elveszett.

Annál nagyobb volt az öröm most, hogy Samu – immár ivartalanítva, egészségesen, regisztrált mikrochippel – hazatérhetett!

Köszönjük a gyönyörű képeket a VIZSLAFOTÓZÁS:HU-nak, hiszen a sok, képre kattintás tette lehetővé, hogy a Google, a fotót előre sorolja a keresési találatok között, és így Tamás megtalálja Samut!

Nézegessétek a boldog találkozás megható képeit!