Összes kutya »
Örökbe adtuk

Misa 5 ÉV Illatos úti bezártság után Gazdit kapott!


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Mit érezhet egy idős kutya, akit kétszer is kidobtak, aki a fél életét az illatos úton, kennelbe zárva töltötte és most meleg lakásban, önzetlen szeret veszi körül? Talán már megértette ő is, hogy végre haza érkezett!

Misa az a kutya, aki a legtöbb időt töltötte az Illatos úton: összesen több mint ÖT ÉVET! Bár 2018-ban valaki magához vette, de rövid idő után ismét a telepen találta magát. Tavaly decemberben. már a második karácsonyát töltötte volna ismét az Illatoson, de megsajnáltuk az öregurat és magunkhoz vettük őt.

A békés, 11 éves kan kutya mellső lábainak könyök ízületi diszpláziája miatt orvosi beavatkozásra is szorult: mindkét mellső lábát aphrosopia eljárással kezeltettük (ez a műtétnél kíméletesebb beavatkozás: a gyógyulási folyamat is gyors és teljes volt.) Jobb mellső lábán gyulladt talpát is folyamatosan kezelnünk kellett. Közben reménykedve vártuk, hogy barátaink, a Vizslafotózás által készített képek hatására valaki felfigyeljen rá.

Egy nagytestű, fekete, idősebb kutyát szinte lehetetlen küldetés örökbe adni ezért is voltunk boldogok, amikor Misát felkereste nálunk Ildikó, aki a képek alapján a kutyusba szeretett. A barátkozást gyors elhatározás követte, így Misa már budai lakásában lakik.

Mint írja, „Misa jól érzi magát, az ágyát továbbra is imádja, az egész éjszakát abban alussza végig. Reggel nekem kell őt keltenem, hogy menjünk le sétálni. A játékok továbbra sem izgatják, még …. Szereti a fültő -és pocak vakargatást, ha abbahagyom, akkor bökdösi a kezemet. A napokban voltunk orvosnál, nagyon jól viselkedett, csak egyszer mormogott, azt is nagyon halkan. Az orvos mondta, hogy folytassam a tappancsa kezelését a samponnal és a krémmel, egyébként jó az általános egészségi állapota…”
Misa beilleszkedéséről, további életéről Ildikó blogot is vezet, amit itt olvashattok.

Hálásan köszönjük az örökbe fogadást!