Összes kutya »
Gazdira vár

Misa

  • Fajtája:keverék
  • Kora:13 év
  • Neme:Kan
  • Mérete:Nagy
Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Néhány szó a kutyusról:

Misa 5 ÉV Illatos után jólelkű ideiglenes befogadóra, vagy gazdira vár.

Misa az a kutya, aki a legtöbb időt töltötte az Illatos úton: összesen több mint ÖT ÉVET! Bár 2018-ban valaki magához vette, de rövid idő után ismét a telepen találta magát. Tavaly decemberben. már a második karácsonyát töltötte volna ismét az Illatoson, ha nem sajnáljuk meg és hozzuk magunkkal őt.

A békés, 13 éves ivartalanított kan kutya mellső lábainak könyök ízületi diszpláziája miatt orvosi beavatkozásra is szorult: mindkét mellső lábát aphrosopia eljárással kezelték (ez a műtétnél kíméletesebb és a gyógyulási folyamat is gyorsabb lehet.)

Jobb mellső lábán gyulladt talpa is még folyamatos kezelésre szorul, de reméljük, hogy heteken belül teljesen felépül majd.

Annak a jólelkű állatbarátnak, aki Misát örökbe fogadná, a sokat megélt idős kutyát oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe.

Ha ideiglenes befogadója lennél, a befogadás ideje alatt teljes ellátását és esetleges orvosi ellátásának költségét is alapítványunk átvállalja.

Keress minket privát üzenetben, ha te lennél számára az igazi!

Az örökbefogadás részleteiről itt olvashatsz: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/
Ha szívesen lennél a gazdija, kérjük, töltsd ki az örökbefogadási kérdőívet: https://vigyelhaza.hu/orokbefogadasi-kerdoiv