Összes kutya »
Örökbe adtuk

Mogyi, igazán Világbajnok-helyre került! :-)


Örökbefogadási kérdőív Twitter Facebook

Mogyi egyéves, kistestű fiúcska, akit január közepén fogtak be a XVII. kerületben, de a benne lévő mikrochip adatok alapján nem lehetett a tulajdonost azonosítani. Szívférgesség és bőrférgesség tesztje negatív lett és bakteriális fertőzését kezeltük, majd gyógyulását és ivartalanítását követően hozzáláttunk a jó gazdi kereséséhez.

Takács Orsi világbajnok és eb 3. helyezett vízilabdázóval azóta vagyunk kapcsolatban, hogy két éve részt vett jótékony célú naptárunk fotózásán, és azóta is figyelemmel kíséri munkánkat. Már korábban jelezte, hogy ha a családdal is átgondolva, felelősen gondoskodni tud majd egy kutyusról, mindenképp egy árván szeretne segíteni. Nahát most elérkezett ez az idő! Meglátogatott minket és Mogyival kölcsönösen kiválasztották egymást! 🙂

Indulás előtt szokás szerint önkéntes kutyakozmetikusunk, Tünde megszépítette Mogyit és új frizurájával, illatosan érkezhetett Orsiék budai, kertes házába. A kutyust Orsi szülei, Klári és István is örömmel fogadták és már ezen a nyáron is, hosszú, közös balatoni kirándulások várnak rájuk.

Szólal szó szerint világbajnok-helyre költözött a kis hajléktalan. 🙂 Köszönjük Orsi!

Az előzményeket ITT nézheted meg

Itt a videónkat is megnézheted a vízilabdásokkal készített naptár fotózásáról.